Om oss

Scanditron – din partner för elektronikproduktion

Scanditron's Technology Centre

Scanditrons Teknikcenter i Uppsala

Vi är stolta över att vi har servat elektronikindustrin i de nordiska länderna i över 50 år. Scanditron är nu en marknadsledande leverantör av maskiner, laserskurna stenciler, material, support och  automation för tillverkning av elektroniska produkter och kablage och har företag i Sverige, Finland, Danmark och Polen och sälj/servicekontor i Norge, Estland, Litauen och Lettland.

Vi väljer våra leverantörer efter noggrann utvärdering och det är inget sammanträffande att de alla är världsledande inom sina respektive områden. De investerar betydande resurser i produktutveckling för att kunna erbjuda marknadens bästa produktionslösningar.

Vårt breda sortiment av kvalitetsprodukter kompletteras av vår djupa kompetens och långa erfarenhet av elektronikproduktion. Vi kan därigenom erbjuda våra kunder en lång rad tjänster såsom teknisk service, processupport och applikationshjälp.

Som maskinleverantör med djup kompetens och en ständig strävan att ligga i utvecklingens framkant ska Scanditron vara en värdefull partner inom elektronikproduktion.

En del av KAMIC Group

Scanditron är en del av affärsområde Production Technology inom KAMIC Group, en privatägd svensk företagsgrupp som förvärvar, äger och utvecklar teknikföretag inom utvalda marknadsnischer. Gruppen rymmer såväl handels- och agenturföretag som bolag med egen produktutveckling och tillverkning. Genom koncernbolagen finns KAMIC Group representerat i ett 15-tal länder i Europa, Asien och Nordamerika. För mer information, besök gärna www.kamicgroup.com.

Karriärmöjligheter hos Scanditron

Vi är i ett expansivt skede och söker ofta begåvade människor som delar vår ambition att hjälpa våra kunder att optimera sin elektronikproduktion genom att erbjuda de bästa utrustningar, material och support av hög kvalitet. Se vår nyhetssektion för ev. lediga tjänster som skulle kunna passa din kompetens. För mer information kontakta info@scanditron.se

Björn Johnsson
Affärsområdeschef Scanditron Sverige

Scanditron Sverige

bjorn.johnsson@scanditron.se

MARTIN SUNDELIN
VD

Scanditron Sverige

martin.sundelin@scanditron.se

Janne

Janne Jussila
Servicechef

För Scanditron i Norden
och Baltikum

janne.jussila@scanditron.fi

Helena

Helena Stenmark
Business Controller

Scanditron

helena.stenmark@scanditron.se

Rauno

Rauno Harttimo
Landsansvarig

Scanditron Finland och Baltikum

rauno harttimo@scanditron.fi

 

Marcin

Marcin Jastrzabek
Landsansvarig

Scanditron Polen

mj@scanditron.pl